Nacionalinės mokėjimo agentūros organizuota išvyka

2021 m. rugpjūčio 27 d. Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro globotiniai turėjo labai smagią ir įdomią išvyką, kurią jiems organizavo ir apmokėjo Nacionalinė mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos (NMA). Iš pradžių vaikai apsilankė Vilniaus žirgyne Belmonte, kur kiekvienas turėjo galimybę iš arti pažinti žirgą, o drąsiausieji ir pajodinėti.

Po sočių pietų Labanoro restorane esančiame Labanoro girioje visi nuvyko į Utenoje esantį triušių slėnį. Triušiukų slėnis savo veiklą pradėjo 2013 m. Veiklos pradžioje slėnyje buvo vos 26 skirtingos triušiukų veislės. Šiuo metu 3 ha plote, aptvertoje teritorijoje, eksponuojama daugiau nei 50 skirtingų veislių triušių ir triušiukų. O taip pat slėnyje galima pasigrožėti tauriaisiais elniais, Kamerūno ožiukais, avytėmis, alpakomis, nutrijomis, įvairiais paukščiais: stručiais, fazanais, kalakutais, dekoratyvinėmis vištomis, žąsimis, antimis, putpelėmis ir kitais šio slėnio gyventojais. Daugiau apie slėnį čia.

Vaikai ne tik susipažino su gyvūnais ir paukščiais, paglostė juos, bet ir pamaitino triušiukus.

 

Didelis AČIŪ Nacionalinei mokėjimo agentūrai už labai įdomiai ir prasmingai organizuotą dienos praleidimą! Vaikai buvo pilni įspūdžių leidžiant laiką tarp gyvūnų, o šie įspūdžiai pasiliks ilgam. Taip pat dėkojame NMA direktoriui Aleksandrui Muzikevičiui už dovanėles bei šokoladus, pasaldinusius vaikams kelionę namo!!!

Vaikai – tai gražiausios pasaulio gėlės, kurios kasdien besiskleisdamos vis gražėja ir gražėja, tad dėkojame, kad padedate rūpintis mūsų GĖLYTĖMIS!

Administratorė Evelina Romeiko

 

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.