2020

Kaip ir kasmet, birželio 1-ają Krizių centre paminėta Tarptautinė vaikų gynimo diena. Dėl susiklosčiusios situacijos (karantinas) negalėjome būti visi drauge, kiekvienas padalinys šventė atskirai, bet mintyse ir širdyse buvome kartu.

Po išsiskyrimo, trūkusio beveik 2,5 mėnesius, pirmą kartą susitiko vaikai, lankantys dienos centrą „Draugystės namai“. Štai gražiausi momentai iš šventės. Iki šventės kiekvienas vaikas nupiešė nuostabų paveikslėlį tema „Mano laiminga vaikystė“, o šventės metu visi kartu kūrė savo „Svajonių vasaros“ plakatą.

Neapsieita be žaidimų ir estafečių, o šiltas vasaros vėjelis leido šauniai pasilinksminti leidžiant aitvarą ir muilo burbulus.

Linksmai birželio 1-ają praleido bendruomeninių vaikų globos namų auklėtiniai. Buvo žaidimų, estafečių, konkursų. Nors stalas lūžo nuo vaišių, neapsieita be dešrelių kepimo. O linkėjimus ir saldainius vaikams atvežė Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyriaus vedėja Kristina Malinovska.

Administratorė Evelina Romeiko