2021

Štai ir pradėjome globėjų savaitės minėjimą – praūžė šventė “Meilė kuria šeimą”. Tai jau tradicinė, penktąjį kartą vykusi šventė, kurios metu taip pat buvo paminėtas dešimtasis Mūsų Centro gimtadienis.

 

Atvėsus tropiniams karščiams ir sušvelninėjus karantinui malonu buvo susitikti visiems kartu po tokios ilgos pertraukos. Netruko garbingų svečių, tarp kurių buvo VRSA socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyriaus atstovai, su skyriaus vedėja Kristina Malinovska priešaky, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovai, Vilniaus r. socialinių paslaugų centro darbuotojai, Vilniaus rajono šeimos ir vaiko gerovės centro direktorė Justina Turbienė su globos centro vadovu Tomu Pileckiu, Kalvelių S. Moniuško gimnazijos direktorė Katažyna Macuk, Kalvelių “Aušros” gimnazijos atstovė Irina Tomaševič, Šumsko pagrindinės mokyklos direktorė Inesa Korvel, o taip pat ilgalaikiai Krizių Centro draugai ir partneriai – dramos teatro atstovai – skulptorius Linas Bastys bei meno skyriaus vedėja Lina Bastienė.

  •  
    Tačiau svarbiausi šios šventės svečiai – Vilniaus rajono globėjai, įvaikintojai, bei brangiausias mūsų visų turtas – VAIKAI.
  •   

  
Pasibaigus oficialiajai šventės daliai visi nuskubėjo prie užkandžių, nuo kurių stalai lūžo.

Taip pat netrūko pramogų – batutas, estafetės bei žaidimai, vitražų kūrimas su meno studija Artoteka. Galiausiai visi buvo pavaišinti ledais, kuriuos padovanojo “Aveko”.

 
Ačiū visiems, kad buvote kartu!

Administratorė Evelina Romeiko