Vilniaus ir Šalčininkų rajonų globos centrų susitikimas

Š. m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienį, Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centre vyko trijų globos centrų  darbuotojų ir specialistų susitikimas. 

Susitikime dalyvavo Vilniaus rajono savivaldybės Socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyriaus vyr. specialistė Jolanta Lukaševič, Šalčininkų rajono savivaldybės Socialinės paramos ir sveikatos apsaugos skyriaus vyr. specialistė Sonata Rus, Šalčininkų rajono šeimos ir vaiko gerovės globos centro atstovai su direktore Oksana Obločinska bei Vilniaus rajono šeimos ir vaiko gerovės globos centro atstovai kartu su vadovu Tomašu Pileckiu.
 
Susirinkusius pasveikino Krizių centro direktorė Leokadija Pavtel, kuri kalbėjo apie tokių susitikimų reikšmę ir svarbą, apie specialistų bendradarbiavimą. Pristačiusi šio susitikimo programą linkėjo, kad šie susitikimai taptų tradicija.
Prie bendro stalo buvo aptarti institucijoms rūpimi klausimai, globos ir įvaikinimo teisės aktų pokyčiai, viešinimas, taip pat aptartos sudėtingos situacijos, veiksmai ir paslaugos globos proceso metu vaikui, budinčiam globotojui, globėjų šeimai.
Vėliau  aplankyta Medininkų pilis. Susipažinta su pilies istorija, ekspozicijomis.
 
Susitikimą vainikavo iškyla ant Aukštojo kalno.  “Tokie susitikimai neabejotinai yra reikalingi ir svarbūs, nes juose dalijamės informacija, pastebėjimais, aptariami rūpimi klausimai. Džiaugiamės, kad kuriama nauja tradicija ir susitikimuose su kitų įstaigų atstovais galime stiprinti tarpinstitucinį bendradarbiavimą ir pasidalinti darbo veiklos aktualijomis.” – pažymėjo susitikimo pabaigoje Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro direktorė L. Pavtel.

Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro direktorė Leokadija Pavtel

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.