Pasveikinome pagyvenusius asmenis artėjančių švenčių proga

Gruodžio 20 d. jau prasidėjo kalėdiniai stebuklai, kai mūsų Krizių centro direktorė L. Pavtel, globos centro vadovė M. Kizelevič ir su dienos centru „Draugystės namai“ dirbanti užimtumo specialistė I. Dzengo aplankė Kuosinės socialinės globos namus su Kalėdinėmis dovanėlėmis.

Dovanėles pagyvenusio amžiaus asmenims kepė dienos centrą lankantys vaikai. Vaikai patys ir dekoravo meduolius. Be to, kartu su darbuotoja vaikai sukūrė įspūdingą eglutę iš kankoraižių.

Tikimės, kad ateityje tai taps tradicija, vaikai savo širdelėse išsaugos meilę bei rūpestį ir visada prisimins pagyvenusius asmenys.

Linkime pagyvenusiems asmenims stiprios sveikatos, niekuomet nepasiduoti, o širdyje visuomet išlikti jauniems! Tuo tarpu darbuotojams, dirbantiems Kuosinės socialinės globos namuose, linkime įsiklausyti ir išgirsti, padrąsinti ir padėti. Branginkime ir puoselėkime mus supančius žmones.

 

BVGN gyvenantys vaikai pasidalino savo širdies gerumu su Šumsko palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje esančiais pagyvenusiais asmenimis. Juos aplankė prieš Kalėdas su savo gamintomis skaniomis dovanomis. Per gražiausias metų šventes vaikai visada mato, kad gerumas grįžta bumerangu tiems, kurie skleidžia gėrį, tai juos skatina ir toliau dalintis savo širdies šiluma.

 

Ramių Jums šv. Kalėdų ir sėkmingų Naujųjų metų!

 

 

 

Administratorė Evelina Romeiko

 

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.