Praūžūsią vasarą prisimenant…

Atostogos – pramogų ir linksmybių metas. Jos turi būti kupinos įvairios veiklos, smagių nuotykių, kad vaikų širdelėse ir prisiminimuose paliktų nepakartojamus įspūdžius. Ši vasara Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro globotiniams būtent tokia ir buvo. Kaip niekad kupina turiningos veiklos ir pažinimo.
Vilniaus rajono savivaldybės administracijos finansuojamų Mokinių vasaros poilsio ir Vaikų vasaros stovyklų ir kitų neformaliojo vaikų švietimo veiklų  programų dėka, vasaros atostogų metu mūsų vaikams buvo surengtos trys kryptingos, inovatyvios ir turiningos stovyklos.

Visų bendrų jėgų dėka pavyko suorganizuoti vaikams nepamirštamą poilsį, kurio metu jie ne tik gerai pramogavo, bet ir mokėsi būti  komanda, veikti vieningai. Projekto veiklos buvo parengtos taip, kad būtų orientuotos į daugelį sričių ir kad vaikai galėtų pasisemti naujų žinių, įgyti naujų įgūdžių įvairiose srityse, tapti labiau sąmoningais ir be abejo turiningai ir linksmai praleisti laiką.
Dalyvavome turistiniame žygyje prie ežero, turėjome daug edukacinių užsiėmimų ir pamokėlių, aplankėme Europos parką, Žaislų muziejų, Pelėdų parką, pramogavome Moon Play arenoje bei boulinge, žaidėme, kūrėme ir tiesiog buvome kartu. Ačiū, vasara!

Socialinė darbuotoja Edita Kunigel-Zajankovskaja

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.