„Pyragų diena“ Globos centre


Lapkričio 4–6 dienomis, TV3 televizija organizuoja „Išsipildymo akcijos“ įkvėptą gražią iniciatyvą „Pyragų diena“. Šią dieną visi geros valios žmonės raginami iškepti pyragą ir jo gabalėlius už sutartą kainą parduoti bendradarbiams, kolegoms ar bendramoksliams, o surinktas lėšas paaukoti sergančių vaikų paramos projektui „Išsipildymo akcija“. Prie šios iniciatyvos prisijungė ir Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro Globos centro komanda.
 

Lapkričio 4 d. Globos centro darbutojai sunešė savo iškeptus pamėgtus arba naujai atrastus pyragus: paslaptingu skoniu viliojo mėlyno pelėsinio sūrio pyragas su švelniu mascarpone kremu, trupininis pyragas su juodųjų serbentų uogiene, citrininis purus ir minkštas keksas bei spalvotų pops’iukų puokštė.
„Iš tikrųjų mums keli eurai už gabaliuką pyrago yra labai mažai, tačiau sunkiai sergantiems vaikams – tai yra viltis pasveikti arba gyventi. Labai džiaugiuos, kad mano komanda šiemet prisijungė prie šios gražios ir prasmingos iniciatyvos bei pasiraitojo rankoves ir iškepė savo pamėgtus pyragus. Todėl nuoširdžiai noriu padėkoti kiekvienam Globos centro darbuotojui už išmonę, laiką bei norą dalintis, o taip pat jų mažiesiems pagalbininkams namuose” – sakė Globos centro vedėja M. Kizelevič.

Globos centro vedėja Marina Kizelevič

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.