Projektas “Lietuvos vizija 2119”

Lietuvos nacionalinis dramos teatras kviečia į tęstinį kūrybiškumą ugdantį edukacinį projektą „Lietuvos vizija: 2119“. Siekiant skatinti pasitikėjimą ir pasididžiavimą savo gimtaisiais miesteliais, bendruomenių nariai kviečiami aktyviai įsitraukti į savo miestelio ir šalies ateities planavimą bei kūrimą. Kartu su projekto dalyviais apžvelgdami konkretaus miestelio istoriją, mobili menininkų komanda ragins juos kurti ateities vizijos projektus – drąsius, įtraukiančius, netikėtus.

Projekto „Lietuvos vizija: 2119“ dalyviai – Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centras turės pasirinkti objektą iš savo miesto, kurį norėtų patobulinti ir išsaugoti ateities kartoms: atgaivinti parką, papuošti piešiniais vietinio fabriko sienas, surengti spektaklį savo miesto gyventojams ar pan. Kūrybinių komandų sukurti darbai vietos bendruomenėms bus pristatyti miesto švenčių metu – per Liepos 6-ąją, Jonines, miesto įkūrimo dieną, ar kitą šventę, kuri suburia daugiausiai bendruomenės narių.

Projekto rėmėjas – Britų Taryba.

Džiaugiamės, kad patekome į atranką ir bendradarbiausime su Lietuvos nacionalinių dramos teatru. Turėjome pirmą susitikimą kurio metu susipažinome su menininkų pora Lina bei Dariumi Basčiais.

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.