STEBUKLINGOS KALĖDOS

„Galimybė įgyvendinti svajonę – štai kas gyvenimą daro įdomų.“

Paulo Coelho

Gruodžio 22 dieną į Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centrą atvyko ugniagesys-gelbėtojas Tomaš Skrocki iš Lenartų.  Kartu su juo atvyko, Marcin Konopčynski su savo gyvenimo palydove  Malgožata Romanovska.  Naujieji mūsų draugai: Juzef Slovinski, Arek Ignaciuk, Dariuš Fidrych ir Bartek Rytvinski.

Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centras turėjo garbės priimti šiuos svečius: Vilniaus rajono savivaldybės mero pavaduotoją Teresą Demeško, Vilniaus rajono savivaldybės socialinės rūpybos skyriaus vyr. specialistę Kristiną Malinovską, Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Kalvelių seniūnijos seniūnę Kristiną Gerasimovič.

Geranoriai iš Lenkijos atvyko su dovanomis. Vilniaus rajono šeimos ir vaiko krizių centro globotiniai kartu su dienos centrą „Draugystės namai“ lankančiais vaikais paruošė gražų kalėdinį pasirodymą, kurio metu dainavo kalėdines dainas, grojo gitara bei deklamavo eilėraščius.

Koncerto pabaigoje visi draugiškai dalinosi kalėdaičiais ir linkėjo vieni kitiems kuo geriausios kloties.

Džiaugiames turėdami tokius nuoširdžius ir draugiškus remėjus, kurie bėgant metams mūsų nepamiršta ir dalijasi savo šiluma bei gerumu.

Įrašas paskelbtas temoje Be kategorijos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.